Scaloppine ai funghi: € 28,00
(kalfslapje met champignons)
Scaloppine alla pizziola: € 27,00
(kalfslapje met een licht pikant kruidig tomatensausje)
Scaloppine alla valdostana: € 29,00
(kalfslapje, ham en kaas in een romig tomatensausje)
Scaloppine alla finanziera: € 28,00
(kalfslapje, mozzarella en een licht pikant roomsausje in de oven)
Bistecca siciliana: € 30,00
(dunne lende in een zacht, licht pikant tomatensausje met champignons, paprika, look en ajuin)
Bistecca moicano: € 30,00
(entrecote met spek, ajuis)
Bistecca pizzaiola: € 29,00
(dunne lende met pikante kruidige tomatensaus)
Filetto al pepe verde: € 33,00
(ossenhaas met peperroomsaus)
Filetto al vino rosso: € 33,00
(ossenhaas met rode wijnsaus)
Filetto alla pizzaiola: € 32,00
(ossenhaas met licht pikante kruidige tomatensaus)
Filetto d’agnello alle erbe: € 26,00
(lamsfilet met een kruidensausje)
Filetto d’agnello alla pizziola: € 30,00
(lamsfilet met een licht pikant, kruidig, tomatenroomsausje)
Created with Mobirise
Web Site Maker